Tuesday 18 February 2014

De voordelen van Joomla als CMS



Joomla Web Development biedt veel mogelijkheden om uw online business te verbeteren. Het platform is populair onder zowel beginnende als professionele website ontwerpers. Het is vanwege de mogelijkheden die het biedt uitgegroeid tot een van de meest populaire CMS platforms. Met Joomla kunt u bijna elke soort website ontwikkelen.
In dit artikel bespreken wij enkele voordelen om een Joomla website te maken.
-          Joomla is een open source systeem. Dit betekent dat de broncode vrij te gebruiken is. Dit houdt in dat je geen jaarlijkse licentie of grote onderhoudskosten hebt. Daarnaast ben je niet specifiek verbonden aan een webbouwer. De sofware van de broncode kan door verschillende programmeurs aangepast worden.

- Joomla biedt veel verschillende templates aan. Zij verschillen in stijl, kleur en functie. Dit biedt de mogelijkheid om een template te kiezen die precies bij uw business past.

-          Het biedt verschillende extensies aan die gemakkelijk binnen de Joomla website geïnstalleerd kunnen worden. Deze extensies bieden extra functionaliteiten. Veel  Joomla extensies en module upgrades zijn gratis beschikbaar.

- Het is geschikt voor gebruikers die minder kennis van webzaken hebben. Een hoge mate van technische bekwaamheid is niet een vereiste. Het heeft een gebruiksvriendelijke administratie. Het invoegen van nieuwe pagina’s, inhoud en  afbeeldingen is niet moeilijk. De inhoud kan eenvoudig toegevoegd, bewerkt en verwijderd worden.

-          Het is zeer noodzakelijk dat een website  SEO vriendelijk is. Een SEO vriendelijke website zorgt voor betere online prestaties in de zoekmachines. Joomla heeft een aantal ingebouwde SEO aspecten die de mogelijkheid biedt om pagina's van de website hoog in de zoekmachines te  laten scoren.


-          Het biedt ondersteuning voor veel talen. Gebruikers kunnen gemakkelijk overschakelen naar een andere taal.

-          Verschillende mensen kunnen tegelijkertijd  in het systeem werken.


- Joomla heeft een veilige back-end systeembeheer.

Wilt u uw bedrijf verplaatsen naar het World Wide Web en wilt daarbij gebruik maken van een Joomla website?
Wij bieden professionele web design diensten aan die voldoen aan uw behoefte.



No comments:

Post a Comment