Tuesday 29 April 2014

Handige webhosting tips voor beginners




Webhosting is nodig voor iedereen die een website wil. Dus het kiezen van een goede webhosting bedrijf is erg belangrijk. Maar wat zijn de punten waarop u bij het zoeken naar een webhost moet letten? In dit artikel beschrijven wij enkele nuttige webhosting tips voor beginners. 
-          Bekijk de webhost reviews via Google. Reviews van andere mensen is de beste manier om erachter te komen of uw webhost betrouwbaar en professioneel is

-          Neem contact op met de klantenservice en stel een eenvoudige vraag. Hierdoor kunt u een goede eerste indruk opdoen

-          Er zijn tal van bedrijven die verschillende tarieven aanbieden. Afhankelijk van de hoeveelheid ruimte die u voor uw website nodig heeft kunt u uw hosting daarop afstemmen. Als u van plan bent om een ​​website te lanceren raden wij aan om te beginnen met de kleinste ruimte die uw hosting bedrijf biedt. Op die manier kunt u testen of dat voldoende is en bespaart u  eventueel onnodige hoge kosten. Het kan mogelijk zijn dat u erachter komt dat de ruimte die u heeft niet voldoende is. U kunt het dan altijd upgraden. Wij raden  aan om een provider te kiezen die u die optie biedt

-          Het is belangrijk om te weten of de webhosting bedrijf 24 uur per dag ondersteuning  biedt. Als er wat met u website is wilt u direct kunnen handelen.


-          Tal van mensen zijn van mening dat ze hun website in hetzelfde land moeten hosten als waar zij wonen. Dit is een misverstand. Webhosting is wereldwijd en zo dient men er ook naar te kijken. Het gaat erom dat u een webhost bedrijf vindt die bij u past, de plaats moet niet uitmaken. Het is voldoende als zij een server in Nederland hebben.

-          Verder is het belangrijk om te weten wat voor functies u krijgt voor het geld dat u betaalt. Dient men bijvoorbeeld voor een SSL,backup service,uniek IP adres extra te betalen?

Hopelijk heeft dit artikel u geholpen bij het kiezen van de juiste hostingpartij voor uw website. Ook kunt u onze website  bezoeken voor meer informatie over webhosting en de diensten die wij aanbieden.



No comments:

Post a Comment